Stichting Bewonersraad Rotating Header Image

Ouderenbeleid

Praat en denk mee over ouderenbeleid

In de gesprek met de wethouder: De gemeente Heerlen organiseert de komende tijd verschillende bijeenkomsten waar 55 plussers in gesprek met de wethouder kunnen  gaan over het ouderenbeleid. De inloopsessies worden gehouden verspreid door de hele stad.

Het ouderenbeleid gaat over alle 55 plussers van Heerlen. Zij kunnen als geen ander aangeven waar zij behoefte aan hebben. Daarom worden ze allemaal opgeroepen om in gesprek te gaan met wethouder Marco Peters van Ouderenbeleid. Tijdens de bijeenkomsten staat een aantal vragen centraal: Hoe is het om als 55-plusser in Heerlen te wonen? Hoe is het aanbod van voorzieningen in de omgeving? Waar liggen mogelijkheden en kansen? Welke regelingen worden gemist? Wat zijn de ervaringen van 55 plussers in het algemeen?

Wethouder Marco Peters: “Voor de 55 plussers die aan het werk zijn, is het misschien niet altijd even gemakkelijk om aan te sluiten bij de bijeenkomsten overdag. In een later stadium betrekken we ook hen om inbreng te leveren voor het nieuwe ouderenbeleid.”

DatumTijdstip  Locatie
Woensdag 28 februari       12.00 uur   het Gemeenschapshuis Welten
Donderdag 29 februari13.30 uur    het Corneliushuis
Maandag 4 maart12.30 uur         de Luciushof
Woensdag 6 maart11.00 uurhet Gemeenschapshuis Heksenberg
Woensdag 13 maart14.30 uurde Caumerbron
Woensdag 27 maart10.00 uurHoeskamer Butting-Inn
Woensdag 3 april11.00 uur        buurtpunt A Gene Bek

Comments are closed.