Stichting Bewonersraad Rotating Header Image

Dienstverleningsonderzoek..Doe mee!

Doe mee aan het dienstverleningsonderzoek van gemeente Heerlen!

Heerlen nodigt alle inwoners uit om de vragenlijst over de dienstverlening van de gemeente in te vullen. Dit kan van 1 t/m 30 november 2023. Hiermee geven we iedere Heerlenaar de gelegenheid om zijn of haar ervaring en mening te delen over onze dienstverlening. Door deel te nemen aan dit onderzoek dragen inwoners bij aan de verbetering van de gemeentelijke dienstverlening.

Met als doel een diepgaand inzicht te krijgen in de behoeften van onze inwoners, moedigt de gemeente Heerlen alle burgers aan om deel te nemen aan het onderzoek. De ontvangen feedback zal als waardevolle informatie worden gebruikt om de dienstverlening verder te optimaliseren en aan te passen aan de behoeften van de Heerlenaren.

Hoe kunt u deelnemen?

De vragenlijst kunt u eenvoudig online invullen op de website van gemeente Heerlen, doe mee met het onderzoek. Daarnaast kunt u ook een papieren versie van de vragenlijst ophalen bij de publiekshal van gemeente Heerlen en bij de gemeentelijke informatiepunten in de SCHUNCK bibliotheken. Het invullen van de vragenlijst kan dus zowel digitaal als op papier worden gedaan, zodat alle inwoners de kans krijgen om hun mening met ons te delen.

Datum nieuwsbericht

 1 november 2023

Comments are closed.