Stichting Bewonersraad Rotating Header Image

De Heëlesje Sjluëteluëverdrach op 10 februari

De Heëlesje Sjluëteluëverdrach op 10 februari

De Heëlesje Sjluëteluëverdrach is op zaterdag 10 februari. De toegang is gratis maar enkel op vertoning van een ticket. Per persoon zijn er maximaal 4 tickets beschikbaar. Deze tickets zijn vanaf maandag 29 januari vanaf 11.00 uur verkrijgbaar bij de kassa van Parkstad Limburg Theater of via de website www.PLT.nl. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Sjtadsprins Cor Saelmans

Zal burgemeester Roel Wever van Heerlen met een gerust hart de sleutel van de stad overhandigen aan Sjtadsprins Cor Saelmans van 2024 voor de carnavalsdagen? In De Heëlesje Sjluëteluëverdrach probeert de Sjtadsprins ons te overtuigen. Hij laat ons weten onder welk motto hij gaat regeren en wat zijn plannen zijn voor de komende drie dagen. Maar is zijn pleidooi overtuigend genoeg? Of kan zijn meegebrachte secondant nog goede argumenten naar voren brengen om te pleiten voor de Sjtadsprins?

Na het pleidooi gaat de burgemeester in beraad om tot een besluit te komen. Gaat hij de sleutel van Heerlen overdragen? Ondertussen vertelt De Moelemeëker van de Blauw Sjuut de reisbelevenissen van de afgelopen week.

Programma

De Heëlesje Sjluëteluëverdrach is een kolderiek cabaretprogramma, gepresenteerd door Gemeente Heerlen en HVV De Winkbülle met medewerking van de Raymond Clement, Blauw Sjuut, Twiee Veere, Paul &Leo, Frits Pelt en  Prinsekapel De Winkbülle.

De Heëlesje Sjluëteluëverdrach is op 10 februari in het Parkstad Limburg Theater Heerlen. Het theater is om 15.11 uur open, de voorstelling start om 16.11 uur in de Limburgzaal.

Comments are closed.