Stichting Bewonersraad Rotating Header Image

Herinrichting Burg. van Grunsvenplein en Geerstraat

Herinrichting Burgemeester van Grunsvenplein en Geerstraat

Vanaf maandag 15 november starten we met het eerste deel van de werkzaamheden aan het Burgemeester van Grunsvenplein. We verdelen het werk in fase A en B. We starten met de werkzaamheden in fase A (het van Grunsvenplein). Hierbij breken we het plein op waarna we de nieuwe bestrating en de zithoekjes realiseren. Op 3 januari 2022 starten we met fase B (werkzaamheden Geerstraat) waarbij we werken aan het riool en opnieuw asfalteren.

Bereikbaarheid

In fase A zijn er nog geen omleidingsroutes nodig. In fase B is de Geerstraat via één rijbaan bereikbaar (van zuid naar noord). U kunt te allen tijde uw woning / onderneming te voet bereiken.

Eind januari wordt de Geerstraat kort (1 week) geheel afgesloten, om vervolgens weer via één rijbaan toegankelijk te zijn. Eind februari tot medio april is de Geerstraat wederom geheel afgesloten. De exacte datums communiceert de aannemer via de Besix Infra Omgevingsapp, die u kunt downloaden in de apple of google store. Daarop staan ook de omleidingsroutes.

Om het werk zo snel mogelijk uit te voeren, werkt de aannemer op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur. Om de bereikbaarheid van de omliggende bedrijven/winkels te borgen, kan het voorkomen dat we soms buiten deze tijden werken. Hierover communiceert de aannemer altijd vooraf via de Omgevingsapp.

Vuilophaaldienst

Voor de direct aanwonenden aan het werkvak: Uw huisvuilcontainers kunt u op de ophaaldagen voor 7:00uur buiten zetten op de gebruikelijke plek. U dient uw vuilcontainer duidelijk te voorzien van uw huisnummer. De aannemer zorgt ervoor dat deze geledigd worden.

Overlast

Helaas kunnen wij niet voorkomen dat u gedurende de werkzaamheden enige overlast kunt ondervinden. Hiervoor vragen wij uw begrip. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Comments are closed.