Stichting Bewonersraad Rotating Header Image

Heerlenaar gevraagd naar mening over centrum

De afgelopen jaren is er hard gewerkt in Heerlen-Centrum. In het Bidboek Urban Heerlen 2016 werden de plannen voor Heerlen-Centrum vastgelegd. Aan de hand van 25 ambities zijn projecten en evenementen afgerond, in uitvoering óf staan nog op de planning. Het is tijd om samen vooruit te kijken en nieuwe plannen te maken. Daarom nodigen we u graag uit voor een workshop waarin u uw ideeën en wensen voor het centrum kunt delen. Hoe ziet de toekomst van Heerlen-Centrum er volgens u uit? Waar bent u trots op? Wat gaat goed, wat kan beter of anders? Daar zijn we benieuwd naar, want samen maken we de stad!

Uitnodiging workshop

Tijdens de workshop kijken we terug op gerealiseerde projecten en bepalen we samen de koers voor de toekomst: welke ambities uit het bidboek blijven actueel en welke ambities moeten worden toegevoegd? Ook gaan we in op de wijze waarop u als belanghebbenden betrokken wilt zijn bij de ontwikkelingen.

Voor wie: vertegenwoordigers van bewoners

Datum: vrijdag 16 juli

Tijd: 14.00u – 16.00u

Locatie: volgt

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de workshop via deze link. U ontvangt dan een mail met aanvullende informatie en de locatie.

Andere opties voor delen van ideeën 

Mocht u verhinderd zijn, dan zijn er andere mogelijkheden om ideeën te delen:

  1. U kunt ons bezoeken in het Kopgebouw 2 op de Promenade (nabij de grote boom). We zijn aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00u – 17.00u van 6 juli t/m 29 juli;
  2. U kunt zich inschrijven voor de online workshops met bewoners op 21 juli in de avond. U kunt zich hiervoor aanmelden via dit aanmeldformulier.
  3. Het invullen van een enquête is ook een mogelijkheid

Comments are closed.